Mozaïek Indische Buurt

Dit mozaïek bestaat uit ideeën uit de buurt. Voor u verzameld en overzichtelijk gepresenteerd. Straks aan tafel praten we verder over deze ideeën, maar tot dan blijven nieuwe ideeën welkom.

Firoez AzarhooshEli KaufmanRené Janssen


Welkom bij het mozaïek van de Indische Buurt

Iedereen kan bijdragen aan het mozaïek, praat mee over meer democratie, meer samendoen, meer doen voor en door de buurt. Kom zitten aan de Indische Buurt Tafel. Reserveer nu uw plaats om deel te nemen in 2020.

IB Tafel

De Indische Buurt is een dynamische buurt waarin verschillende problematieken maar ook mooie kansen aanwezig zijn. Het grootste kapitaal van de buurt zijn de bewoners. Tijdens het Indische Buurt Festival vond het eerste gesprek plaats. En straks aan de Tafel gaan we opnieuw met elkaar in gesprek.

Ideeën op de kaart

Ideeën op de kaart


Weer of geen weer
met Harmonica
doe je mee!
Goed!

Over de auteur van het mozaïek

Mijn naam is Ilan Stoelinga. Ik ben al vele jaren betrokken bij de buurt. Samen met de Indische Buurt Balie en de gemeente Amsterdam zijn we het initiatief van de Indische buurt Tafel en het mozaïek gestart.

Ilan Stoelinga

Dit project is op 14 januari geëindigd maar u kunt mij altijd een vraag stellen of meer informatie vragen, mail met i.stoelinga@gmail.com of kijk voor meer informatie op https://elementaryworks.com .