Colofon

Mijn naam is Ilan Stoelinga. Ik ben al vele jaren betrokken bij de buurt. Samen met de Indische Buurt Balie en de gemeente Amsterdam zijn we het initiatief van de Indische buurt Tafel en het mozaïek gestart.

Ilan Stoelinga

Dit project is op 14 januari geëindigd, maar u kunt mij altijd een vraag stellen of meer informatie vragen via een mail aan i.stoelinga@gmail.com of kijk voor meer informatie op https://elementaryworks.com.

De teksten in dit mozaïek zijn eigendom van de inbrengers van deze teksten. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de indiener teksten (of een deel daarvan) over te nemen voor gebruik op een pagina's. Dit is een openbare pilot die mede mogelijk is gemaakt met een financiële bijdrage van de gemeente Amsterdam. Voor vragen over de pilot, vervolg en ontwikkeling kunt u contact opnemen met de Indische Buurtbalie. Mail met info@indischebuurtbalie.nl of kijk op de website https://indischebuurtbalie.nl.

Voor meer informatie over de techniek en achtergrond van dit harmonica project kunt u contact opnemen met John Geerlings via dit formulier.

Wilt u eerst meer informatie, kijk dan op https://hrmca.nl. Voor soortgelijke projecten gaat u naar https://goharmonica.nl.